Maaike de Bruijn - Realiseer je droombaan in 7 stappen

Schrijver:
Titel: Realiseer je droombaan in 7 stappen
ISBN: 9789090307220
Uitgever: Bewust Zijn in Wording
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 17,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ben jij een hardwerkende professional en wil je al langer wat anders in werk, maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt?
Voor je het weet, is er weer een dag, week, maand of jaar voorbij waarin je keihard hebt gewerkt en er steeds minder plezier in lijkt te hebben. Het werk kost je steeds meer energie. Je weet niet hoe lang je dit zo nog volhoudt. Herkenbaar? Dan is dit boek voor jou bedoeld. In zeven stappen realiseer jij jouw droombaan.
Inkijkje? Je kunt –gratis- het 1e hoofdstuk lezen om te proeven of het boek je aanspreekt. Eerste hoofdstuk is aan te vragen op de website van Bewust Zijn in Wording. Je ontvangt dan direct digitaal toegang tot stap 1 van de 7.
De zeven stappen zijn geschikt om toe te passen door zowel de professional in loondienst, de zzp’er als de hybride werker.
In jouw droombaan doe jij het werk waar je goed in bent en waar je plezier in hebt en krijg je voldoening van je werk. Het levert je energie op. Als jij erin gelooft en het voor je kunt zien, dan is het mogelijk jouw droombaan te realiseren. Om je praktisch op weg te helpen tref je bij iedere stap uitdagingen (oefeningen) aan waarmee jij direct aan de slag kunt. Deze uitdagingen zijn digitaal gratis voor de lezer van het boek beschikbaar, lees de ps hieronder. De uitdagingen helpen jou de stappen concreet te maken. Zo realiseer jij stap voor stap jouw droombaan.
Reviews:
“Je wordt wakker geschud om in actie te komen en ook écht die droombaan te realiseren.”
Brenda van Nieuwkerk, herstelcoach en voormalige klant van Maaike

“Dit is een boek dat je inspireert en aan de slag laat gaan op een constructieve manier.”
Ellen de Lange-Ros, businesscoach, auteur en bedenker van zacht werken
Over auteur Maaike de Bruijn
Maaike de Bruijn van Bewust Zijn in Wording in Breda is werkzaam als erkende loopbaanprofessional en zacht werken coach. Zij helpt professionals in de tweede helft van hun loopbaan zacht te werken in en aan hun droombaan.
Maaike weet precies hoe een broodbaan voelt. Door de stappen te zetten die zij in dit boek beschrijft, heeft zij zichzelf bevrijd van wat haar broodbaan was geworden. Zo heeft zij nu haar eigen droombaan via het zelfstandig ondernemerschap gerealiseerd.
PS: Speciaal en exclusief voor de lezer van het boek staan alle uitdagingen, waarmee je de zeven stappen concreet maakt voor jouw situatie, digitaal klaar. Op de kaft van het boek staat waar dit digitale droomwerkboek is aan te vragen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maaike de Bruijn - Realiseer je droombaan in 7 stappen