Newkey-Burden, Chas - Justin Bieber

Schrijver:
Titel: Justin Bieber
ISBN: 9789022559383
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij - 3e druk, 2011.
Bijzonderheden: Paperback, geïll., 240pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 6,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
: De Superster ( biografie ) //

Justin Bieber is een sensatie die de hele wereld in beweging brengt. Hij werd geboren op 1 maart 1994 en kreeg zijn eerste voorproefje van de wereldroem toen zijn moeder zelfgemaakte YouTubefilmpjes van zijn zangtalenten op internet zette. Ze werden een superhit en bezorgden Justin miljoenen fans in alle leeftijden.

In Justin Bieber, de superster maak je van dichtbij kennis met dit grote tieneridool - zijn onwaarschijnlijk snelle weg naar de top, zijn grootste hits, zijn dagelijkse routine, zijn hobby's et cetera. Zijn verhaal is buitengewoon inspirerend, niet alleen voor 'Biebettes', maar voor iedereen die in zijn dromen gelooft.

Chas Newkey-Burden is auteur en journalist. Hij schreef eerder biografieën van onder andere Paris Hilton, Amy Winehouse en Dannii Minogue. //

Recensie(s) :
Biografie over het Canadese tieneridool Justin Bieber. Het echte succes van de muzikale jonge superster (1994) met zijn frisse, kinderlijke uitstraling begon toen er in 2007 wat filmpjes van zijn optreden in competities op YouTube werden gezet. De filmpjes werden door velen bekeken, ook door Scooter Braun die later zijn manager werd. Hij kreeg een contract bij een platenmaatschappij, had een paar grote hits en treedt nu op over de hele wereld. Via zijn immens populaire Twitter-feeds houdt hij zijn miljoenen fans op de hoogte van zijn doen en laten. In maart 2011 trad hij eenmalig op in Nederland. Deze biografie vertelt wat over zijn leven, maar gaat natuurlijk vooral over zijn razendsnelle carriere en muzikale prestaties. Met veel citaten uit interviews waarin familie, bekenden en Justin zelf aan het woord komen. Toegankelijk, vlot, maar wat klungelig geschreven, kritiekloos verhaal, dat zich richt op de vele jonge fans. Het is een grote lofzang, woorden als superschattig, virtuoos, buitengewoon, lief, geweldig, schitterend, perfect en fantastisch zijn niet van de lucht. Met twee katernen kleurenfoto's. De fans zullen er van smullen. Vanaf ca. 14 jaar.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.