Lorna Byrne - Hoog in de hemel

Schrijver:
Titel: Hoog in de hemel
ISBN: 9789022557563
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2010 / 312 pagina's / Nederlands / 9789022557563
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Engelen in mijn haar was niet alleen in Nederland en Vlaanderen een groot succes (bijna 10.000 exemplaren verkocht), overal ter wereld werden mensen geraakt door de openhartigheid, bescheidenheid en wijsheid van Lorna Byrne.

Haar terughoudendheid om haar kennis en liefde met de wereld te delen nam door het succes van Engelen in mijn haar af en met Hoog in de hemel gaat Lorna verder waar ze eerder niet verder durfde. Na de tragische, veel te vroege dood van haar man, probeert Lorna haar leven weer op de rails te krijgen, met hulp van de engelen. In Hoog in de hemel vertelt ze de ontroerende verhalen van mensen en geesten die ze kon helpen door te luisteren naar hun beschermengelen, waardoor vicieuze cirkels doorbroken konden worden en licht en liefde weer vrij spel kregen in hun leven.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lorna Byrne - Hoog in de hemel