M. Kat - Topadvocatuur - Micha Kat

Schrijver:
Titel: Topadvocatuur - Micha Kat
ISBN: 9789077640012
Uitgever: M. Kat
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Topadvocatuur

Advocatenkantoren hebben veel geld en veel macht. Niet alleen binnen de juridische wereld, maar ook binnen bedrijfsleven en politiek. Bij het grote publiek is echter nauwelijks bekend hoe deze kantoren opereren en wie er belangrijke mensen zijn.
Dit boek is bedoeld als een introductie in de wereld bvan de commerciele topadvocatuur, maar biedt tegelijkertijd een inkijk in de praktijk van onze civiele rechtspraktijk die aan de hand van tien concrete procedures op verschillende rechtsgebieden diepgaand wordt beschreven. Zo maakt de lezer kennis met de praktijk van het bank- en effectenrecht, het ondernemingsrecht, het bestuursrecht en de internationale arbitrage. In een onthullende laatste hoofdstuk wordt stilgestaan bij de keerzijde van de wereld van glitter en glamour: ook op grote advocatenkantoren gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Met name rechtenstudenten, financieel-economische journalisten en managers uit het bedrijfsleven kunnen met dit boek hun voordeel doen.

Micha Kat (1963) schrijft vanaf 1990 over advocatuur, ondermeer in 'Het Advocatenblad, Management Team' en het Engelse 'Legal Week'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Kat - Topadvocatuur - Micha Kat