Mickael Suphi - Faraç

Schrijver:
Titel: Faraç
ISBN: 9789064458378
Uitgever: Uitgeverij Epo
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Met dit boek taken ik mijn doodvonnis. De organisatie waarvoor ik heb gewerkt, duldt geen verraad. Maar ik kan niet langer zwijgen. Ik ben geboren in Brussel. Uit Turkse ouders. In 1987 vertrok ik naar mijn vaderland om er mijn militaire dienstplicht te vervullen.'
Zo begint het boek van Mickael Suphi, die door een speling van het lot als beul in de folterkamers van de Turkse geheime dienst terechtkomt. Zijn schuilnaam daar luidt: Fara. Hij deserteert en slaagt er met heel veel geluk in uit Turkije te vluchten. Maar ook in het buitenland wordt hij door geheimagenten gevolgd en moet onderduiken. Hij besluit te spreken, ondanks de enorme risico's voor zichzelf en voor zijn familie. Hij klopt aan bij onze uitgeverij.
Dit boek is een pijnlijk nauwgezette beschrijving van de marteltechnieken en van de folteringen in Turkije. Het geeft een concreet beeld van de angst en terreur waarmee in dat land de democratische krachten en de koerden worden onderdrukt.
Mickael Suphi bezit de Belgische nationaliteit. Hij is een getuige bij uitstek over de schending van de mensenrechten in Turkije op paasmaandag 1994. Dan wordt hij door onbekende Turken in commandostijl overvallen en toegetakeld om publicatie van dit boek te verhinderen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mickael Suphi - Faraç