Hans Wesseling, Vic Peeters (fotografie) - Yoga (hatha)

Schrijver:
Titel: Yoga (hatha)
ISBN: 9789020240641
Uitgever: AnkhHermes
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Yoga is in diepste wezen een inwijdingsweg en geschikt voor ieder die zich aangetrokken voelt tot een ruimere visie op zichzelf, het leven en het universum. Hatha-yoga geeft een grote mate van lichaamsbewustzijn. Het gaat bij deze yoga niet om kracht of prestaties; er is geen moeten, maar een ont-moeten. Centraal staat ontspannen, laten gebeuren, tijdens en na de oefening invoelen hoe ze doorwerkt, bewust gewaar zijn van wat er gebeurt. Adem speelt hierbij een fundamentele rol en krijgt dan ook veel aandacht.
Dit boek is een geheel herziene uitgave van het eerder verschenen werk Yoga. Het is een compleet oefenboek, dat ons dagelijks van dienst kan zijn. Het bevat tal van oefeningen voor beginners zowel als gevorderden - die eigenlijk ook beginners zijn. Immers, er blijkt zich steeds weer een nieuwe dimensie in een oefening te openbaren, ons vaststaande denken over begin en einde wordt voortdurend herzien.
Yoga is een compleet filosofisch systeem. Daarom staan er ook filosofische aspecten in deze uitgave beschreven. Inzicht daarin kan de beoefening van hatha-yoga belangrijk verdiepen. Alle oefeningen zijn uitgebeeld aan de hand van ongeveer 300 nieuwe foto’s.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Wesseling, Vic Peeters (fotografie) - Yoga (hatha)