Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Manca, Joseph & anderen - 1000 geniale beelden

Schrijver:
Titel: 1000 geniale beelden
Taal: Nederlands
Uitgever: Atrium/Elmar
Bijzonderheden: 2008. Hardback met stofomslag. 1e druk. 543pp. In nieuwstaat
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Naam en stempel op het schutblad. Zeer robuuste uitgave met veel inspirerende voorbeelden.

Deze verzameling beelden biedt een originele kijk op de westerse kunst van de oudheid tot de 20ste eeuw en presenteert de sensueelste en meest harmonieuze meesterwerken tot de meest provocerende en minimalistische beelden.

De beeldhouwkunst geeft vorm aan de wereld en onze opvattingen over schoonheid, laat blijvende vormen na terwijl ze steeds nieuwe intrigerende omtrekken voortbrengt. Deze meesterwerken zijn de spiegel van een tijdperk, een kunstenaar en een publiek en door deze beeldengalerij neemt u niet alleen een kijkje in de kunstgeschiedenis, maar ook in de algemene geschiedenis. Van de veronderstelde schoonheidsidealen tot de meest controversiële werken geeft 1000 geniale beelden een panoramische overzicht van de westerse beeldhouwkunst. Met de vele referenties, commentaren en biografieën stelt dit boek u in staat het westerse erfgoed te ontdekken en is daarmee een ideale gids voor zowel kunststudenten als liefhebbers van de beeldhouwkunst.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Manca, Joseph & anderen - 1000 geniale beelden Manca, Joseph & anderen - 1000 geniale beelden Manca, Joseph & anderen - 1000 geniale beelden Manca, Joseph & anderen - 1000 geniale beelden