Duyster, A. - De onafscheidelijke tweeling

Schrijver:
Titel: De onafscheidelijke tweeling
ISBN: 9789070697181
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekhandel Van Velzen - Krabbendijke, 1e druk, 2003.
Bijzonderheden: Hardcover boek, gesigneerd, 276pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 8,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit waar gebeurde verhaal speelt zich zo rond 1975 af in Zuid-Beveland. Beide meisjes kwamen oorspronkelijk uit Gelderland, maar na hun verhuizing naar Zeeland voelden ze zich heel snel thuis in deze streek. Dat ze zich er snel thuis voelden, kwam ook openbaar in het kattenkwaad dat ze uithaalden. Bij alle vriendinnen waren ze daarin haantje de voorste. Ze waren onafscheidelijk, maar ook haast niet van elkaar te onderscheiden, dit tot wanhoop van hun vader, die regelmatig in de maling werd genomen door hun persoonsverwisselingen. Ook onderwijzers moesten eraan geloven. Voor een klein geldbedrag, dat door vriendinnen werd bijeengebracht, verwisselden beiden regelmatig van plaats, dit tot hilariteit van de gehele klas en tot ergernis van de meester. Aan de andere kant waren ze altijd behulpzaam voor ieder die in nood zat. Het verhaal speelt zich af tijdens de lagere schoolperiode en de daaropvolgende tijd op de Huishoudschool. Ook in het vervolgonderwijs hadden de juffen en leraren de handen vol met het tweetal. Maar ondanks dat alles waren het...

Dit boek is bestemd voor jeugd in de leeftijd van 11 tot 16 jaar, maar ook jongeren en ouderen zullen er beslist naar grijpen.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.