M. Riegger - Handboek voor Combine- en Compositieduiding

Schrijver:
Titel: Handboek voor Combine- en Compositieduiding
ISBN: 9789077677094
Uitgever: Hajefa
Bijzonderheden: Goed - zeer lichte leessporen paperback vrij van aantekeningen of ezelsoren
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De relatie-astrologie is door het gebruik van de combine en de compositie wezenlijk verruimd en verdiept. Beide methoden baseren zich op het inzicht, dat bij de eerste ontmoeting van twee mensen het thema,m waarmee zij in de loop van hun relatie te maken krijgen, allang vaststaat.

Wie wil begrijpen. Wat twee partners op zielsniveau met elkaar verbindt en welke ontwikkelingskansen hun relatie hen biedt, vindt in dit boek heldere en begrijpelijke astrologische verklaringen. De uit het leven gegrepen en op de werkelijkheid gebaseerde horoscoopduidingen van de schrijfster, kunne op alle vormen van intermenselijke relaties toegepast worden.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.