Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Schalk, P. - Zondagsarbeid; geen rust meer?

Schrijver:
Titel: Zondagsarbeid; geen rust meer?
Uitgever: Groen
Bijzonderheden: 85pp
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Peter Schalk: Zondagsarbeid; geen rust meer?

Christen zijn op de werkvloer

De zondag is voor veel mensen al lang geen rustdag meer. De 24-uurseconomie is een begrip geworden en de winkeltijdenwet heeft zijn consequenties. Als christenen worden we gedwongen om op dit punt duidelijke keuzes te maken en uit te komen voor onze principes. 

Zondagsarbeid; geen rust meer? bespreekt hoe we om kunnen gaan met de vraag om op zondag te werken. Het behandelt uiteraard wat God in Zijn Woord van ons vraagt. Maar het gaat ook in op de Nederlandse wetgeving en de juridische mogelijkheden om zondagsarbeid te weigeren. En natuurlijk komt in dit vijfde deel van de serie 'Christen zijn op de werkvloer' ook aan de orde wat werken der noodzakelijkheid en barmhartigheid zijn, die op zondag moeten en mogen worden verricht. Tenslotte biedt dit boek de lezer een aantal concrete handreikingen voor de dagelijkse praktijk.

Zondagsarbeid; geen rust meer? staat onder redactie van Peter Schalk en bevat bijdragen van Jan Schreuders, ds. W. Silfhout, Wim Kranendonk en Lianne Noordam-Crum. Eerder verschenen in deze serie: Je baan en je leven, Spanning tussen zorg en arbeid, Dillemma's op je werk en Werken op de grens van leven en dood.
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.