Frank van Leer - Tobbers En Toppers

Schrijver:
Titel: Tobbers En Toppers
ISBN: 9789044608663
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het belangrijkste wat je verkoopt ben je zelf. Niet alleen wie gelijk heeft, maar vooral wie dit het best kan verkópen, bereikt wat hij wil. Succes staat of valt met de manier waarop je jezelf verkoopt.
Frank van Leer is als geen ander in staat om mensen te laten zien hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen. Tijdens zijn interactieve en confronterende trainingen legt hij uit hoe ze moeilijke situaties naar hun eigen hand kunnen zetten.
In Tobbers & Toppers staan de beste technieken en methodes die hij de afgelopen jaren trainde. Het boek geeft to the point-voorbeelden en zinvolle adviezen over je presentatie, de wijze waarop je je persoonlijke impact kunt vergroten, hoe je op een positieve manier onderhandelt en hoe je snel een deal kunt closen. Tobbers & Toppers is een aanrader voor iedereen die zichzelf de moeite waard vindt om in te investeren en die zichzelf met succes wil verkopen.

Frank van Leer geeft verkoop- en managementtrainingen aan de top van het bedrijfsleven. Hij traint grote groepen en geeft individuele coaching aan managers en directies van bedrijven. In maart 2006 is zijn tv-programma Tobbers & Toppers van start gegaan op rtl5. In dit programma helpt hij deelnemers de baan te vinden die het best bij hen past.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frank van Leer - Tobbers En Toppers