Onbekend, Piet Raphael - Portugal Tapas En Zo 2

Schrijver:
Titel: Portugal Tapas En Zo 2
ISBN: 9789045302553
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 15,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het team van Tapas en zo is terug, dit keer met een verfrissende kijk op allerlei hapjes uit de Portugese keuken. Op zoek naar een onderwerp dat dezelfde sfeer en warmte zou uitstralen als hun eerste boek Tapas en zo, besloten zij naar het land van port, fado en Mediterrane gastvrijheid af te reizen. Ze werden door restauranteigenaar Vitor Silvério onthaald en hij bood hun inzicht in de authentieke en traditionele Portugese gerechten. Op hun beurt vertaalden Michèle, Sanne, David en Piet hun ervaringen en komen zodoende met hun tweede boek: Tapas en zo in Portugal.
De recepten zijn weer toegankelijk voor iedereen en kunnen zonder veel omhaal of bijzondere vaardigheden gemaakt worden. Naast typisch Portugese visgerechten vind je veel andere, verrassende schotels, evenals een handige index met informatie over kruiden en andere ingrediënten.
Tapas en zo in Portugal biedt daarmee een persoonlijke kijk op de Portugese eetcultuur en is wederom een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar de smaak van goed leven.
Tapas en zo is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen kokkin Michèle Auriel, ontwerper Sanne Schuts, fotograaf David Adams en auteur Piet Raphael. Vier jonge mensen met ieder een verschillende expertise hebben de handen ineengeslagen om het leukste tapaskookboek van deze tijd te maken, want hun overtuiging is dat je met vertrouwen op eigen kennis en inzicht alles voor elkaar kunt krijgen. Het gaat niet om het neerzetten van de ideeën van een gelauwerde topchef, maar om een groepsinspanning, waarin de som der delen groter is dan het geheel.
Het doel van dit boek is de lezer te inspireren zelf op pad gaan, te genieten van de voorbereidingen, de gezelligheid van eten in gezelschap en natuurlijk van het koken zelf.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend, Piet Raphael - Portugal Tapas En Zo 2