Hella S. Haasse - Sleuteloog

Schrijver:
Titel: Sleuteloog
ISBN: 9789021441801
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een journalist vraagt kunsthistorica Herma Warner of zij hem informatie kan geven over Mila Wychinska. Hij is die naam tegengekomen in een dossier over mensenrechtenactivisme in Zuidoost-Aziƫ. Op de portretfoto die hij meestuurt herkent zij echter onmiddellijk haar jeugdvriendin Dee Mijers. De oude Herma, die teruggetrokken in Overijssel woont, moet zich verdiepen in het verleden dat zij dacht voorgoed achter zich te hebben gelaten. Terwijl oude raadsels langzaam ontrafeld worden, raakt Herma overspoeld door een golf van herinneringen aan haar leven in Nederlands-Indiƫ. Sleuteloog werd bekroond met de NS Publieksprijs en de Dirk Martensprijs.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.