Christopher Paolini, N.v.t. - Oudste / Druk Heruitgave

Schrijver:
Titel: Oudste / Druk Heruitgave
ISBN: 9789089681966
Uitgever: Boekerij - Mynx
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Oudste' is het tweede deel van de 'Eragon'-serie, geschreven door Christopher Paolini. Het verhaal speelt zich af in een fictieve wereld vol magie en avontuur.

In 'Oudste' volgen we het vervolg van het epische avontuur van Eragon, een jonge boerenzoon die ontdekt dat hij een Drakenruiter is, een van de laatste in zijn soort. Samen met zijn draak Saphira en zijn mentor Brom, heeft Eragon de tiran Galbatorix verslagen en de Varden, een groep rebellen, geholpen in hun strijd tegen het kwaad.

Nu, in 'Oudste', wordt Eragon geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en gevaren. Hij reist naar de stad Tronjheim, de hoofdstad van de Varden, waar hij wordt herenigd met zijn vrienden en bondgenoten. Daar ontmoet hij ook de Oudste, de machtige en wijze leiders van de Dwergen, die hem meer leren over de geschiedenis en magie van Alagaësia.

Terwijl Eragon zijn training voortzet en zijn band met Saphira versterkt, ontdekt hij dat er een nieuwe vijand op de loer ligt. De Ra'zac, angstaanjagende wezens die dienen als handlangers van Galbatorix, zijn teruggekeerd en jagen op Eragon en zijn bondgenoten. Ze moeten hun krachten bundelen en strategieën bedenken om de Ra'zac te verslaan en de Varden te beschermen.

Tegelijkertijd wordt Eragon geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen. Hij worstelt met zijn gevoelens voor Arya, een elfenprinses, en moet leren omgaan met zijn groeiende krachten en verantwoordelijkheden als Drakenruiter. Hij wordt ook geconfronteerd met de verleidingen van macht en de duistere kant van magie.

'Oudste' is een meeslepend avontuur vol actie, magie en vriendschap. Christopher Paolini weet de lezer opnieuw te betoveren met zijn gedetailleerde wereldopbouw en levendige personages. Het boek zit vol met spannende plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen, waardoor het moeilijk is om het neer te leggen.

Met zijn rijke verhaallijn en diepgaande personages, is 'Oudste' een boek dat zowel jonge lezers als volwassenen zal aanspreken. Het is een avontuurlijke reis vol met emotionele momenten en belangrijke lessen over moed, vriendschap en opoffering.

Al met al is 'Oudste' een fantastisch vervolg op het eerste deel van de 'Eragon'-serie. Het boek weet de lezer te betoveren met zijn meeslepende verhaal, levendige personages en spannende avonturen. Het is een absolute aanrader voor liefhebbers van fantasy en avontuur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christopher Paolini, N.v.t. - Oudste / Druk Heruitgave