Kim Putters, Eelko den Breejen - De winst van zorgvernieuwing

Schrijver:
Titel: De winst van zorgvernieuwing
ISBN: 9789023244912
Uitgever: Gorcum B.V., Koninklijke van
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Stelselwijzigingen als de invoering van de Zorgverzekeringswet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) vergen veel van zorginstellingen, zorgverzekeraars en lokale overheden als het gaat om innovatie en patiëntgerichtheid.
Tegenstrijdige prikkels van markt en overheid leiden vaak tot terughoudendheid bij instellingen en professionals om te innoveren, met alle gevolgen van dien. Er is weliswaar meer ruimte gekomen voor ondernemerschap, maar tegelijkertijd hanteert de overheid vaak straffe budgetbeheersing of straft de marktmeester samenwerking af. De voordelen ¿ een efficiëntere manier van werken, lagere zorgkosten ¿ komen mede daardoor niet altijd ten goede aan de instellingen en professionals die wel innoveren. Om het tij te keren zal allereerst de politiek (veel) duidelijker moeten maken in welke zorgsectoren de markt ruim baan krijgt en in welke niet. Voorts is het van belang sneller te werken aan een betere, onafhankelijke informatievoorziening voor de patiënt: keuze-informatie en keuzemogelijkheden zijn onontbeerlijk voor vraagsturing en dus voor het aanjagen van innovaties. Tenslotte is het belangrijk dat de zorgsectoren zelf de meerwaarde van hun pioniers beter presenteren; de goede praktijken moeten zichtbaar worden gemaakt. De Winst van zorg vernieuwing biedt daartoe oplossingsrichtingen en voegt bovendien twee nieuwe kernbegrippen toe aan het zorgarsenaal: vertrouwen en durf!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kim Putters, Eelko den Breejen - De winst van zorgvernieuwing