Emily Giffin - Liefde Enzo / Doortrapt

Schrijver:
Titel: Liefde Enzo / Doortrapt
ISBN: 9789044329117
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Liefde enzo: Claudia en Ben vormen een perfect stel. Vanaf hun eerste afspraakje zijn ze het er absoluut over eens dat ze beslist geen kinderen willen. Hun huwelijk is een droom. Tot Bens beste vriend hem vertelt dat zijn vrouw zwanger is en Ben plotseling van gedachten verandert. Claudia voelt zich verraden. Er volgt een scheiding. En al snel zoekt ze troost bij een andere man. Maar wanneer ze hoort dat Ben een nieuwe vriendin heeft, die maar al te graag een kind van hem wil, slaan jaloezie en spijt keihard toe. Claudia wil haar Ben terug!

Doortrapt: Darcy Rhone, glamourgirl, egoïstisch maar bloedmooi, krijgt altijd alles wat ze hebben wil. Ze brengt haar dagen door met winkelen, feesten en voorbereidingen treffen voor haar huwelijk met de perfecte man, Dex. Ze is er vast van overtuigd dat de wereld om haar altijd goedgeklede persoontje draait. Tot ze Dex betrapt in de slaapkamerkast van haar beste vriendin, die aardige, rustige Rachel. Het gaat er nu even niet om dat Darcy zelf ook is vreemdgegaan met Marcus, de beste vriend van Dex. Ze is zelfs zwanger van hem en neemt aan dat hij wel voor haar zal zorgen. Marcus dumpt haar.
Darcy vlucht naar Londen en trekt in bij een jeugdvriend. Die maakt haar al snel duidelijk dat hij haar elitaire maniertjes niet pikt. Darcy zal radicaal moeten veranderen! Pas dan kan ze beginnen aan haar reis naar zelfontplooiing, vergeving, ware liefde en moederschap.
Emily Giffin werkte vier jaar als advocate bij een topbedrijf in Manhattan, waarna ze naar Londen vertrok om fulltime te schrijven. Ze woont nu met haar man en twee zoontjes in Atlanta, V.S.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Emily Giffin - Liefde Enzo / Doortrapt