Tessa van Daalen - Begrijp je paard, begin bij jezelf

Schrijver:
Titel: Begrijp je paard, begin bij jezelf
ISBN: 9789082724608
Uitgever: Q4 Profiles
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 16,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als ik het maar denk, doet hij het al. Hoe fijn is het als je dat van je paard kunt zeggen. In de praktijk gaat het vaak anders. Maar paarden zijn er nooit op uit om jou dwars te zitten. Als hij niet doet wat je wil, komt dat in de meeste gevallen omdat hij je niet begrijpt. De oplossing is dat je hem duidelijker uitlegt wat je van hem wil. Maar hoe doe je dat? Merk jij ook dat het bij het ene paard veel makkelijker lukt dan bij het andere? Om de communicatie tussen jou en je paard te verbeteren, is het belangrijk dat je eerst inzicht krijgt in je eigen natuurlijke gedrag. Hoe doe jij iets en waarom zo? Wat is jouw stijl van communiceren? En wat is jouw manier van doen als ruiter? Als je daarnaast leert ontdekken wat de kenmerken zijn van jouw paard, gaat er een wereld voor je open.
Door je bewust te worden van je voorkeursgedrag en dat van je paard, kun je beter met hem communiceren. Je krijgt inzicht in je natuurlijke manier van doen, iets dat altijd de kop opsteekt op momenten van spanning. Je leert hoe je paard het meest effectief kunt trainen, waardoor de omgang met hem en het rijden makkelijker wordt. We leggen uit hoe je valkuilen kunt vermijden. Daardoor ontstaat meer harmonie. Dat is niet alleen een fijn gevoel, je zult ook betere resultaten behalen. Zo wordt paardrijden nog leuker.
Als je instructeur bent, zal je merken dat je van sommige leerlingen energie krijgt, terwijl anderen je energie kosten. Wat is hier aan de hand?
Door inzicht te krijgen in natuurlijke gedragsvoorkeuren van jezelf, je leerlingen en hun paarden, kun je effectiever en met meer voldoening lesgeven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tessa van Daalen - Begrijp je paard, begin bij jezelf