A. Jongstra - Tak Van Salzburg

Schrijver:
Titel: Tak Van Salzburg
ISBN: 9789021468013
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wetenswaardigheden over aalvisserij, sex als pony verkleed, kikkerziekten, het maken van regen, de solex, muziektenten, de geschiedenis van het hoofdkussen of de neus in de letterkunde: van niet alle kennis staat het algemeen belang onontkoombaar vast. Maar het amusementsgehalte kan ongekend hoog zijn. Daarbij, wie niet nieuwsgierig is, komt niet vooruit in de wereld. En onwetendheid is de bron van alle kwaad.
Van kennis knap je op, je wordt een ander mens. Geleid door zijn grenzeloze nieuwsgierigheid en gestuurd door zijn intuïtie, las Atte Jongstra zeventien jaar lang boeken die weinigen kennen. Na die tijd keek hij in de speigel om te zien wie hij geworden was. Resultaat is De tak van Salzburg. Autobiografie van een lezer.
De tak van Salzburg is om in te bladeren, te lezen, en te beseffen hoe rijk en onmetelijk de kennis van de wereld is. Een leerzaam, virtuoos, uiterst besmettelijk boek.
Atte Jongstra (Terwispel, 1965) ontving in 1998 de J. Greshoffprijs voor zijn essybundel Familieportret, werd in 1990 genomineerd voor de AKO literatuurprijs met zijn roman Psychologie van de zwavel. Bij Querido verschenen de romans Disgenoten (1998) en Huigers Hooglied (1999).
Over Hudigers Hooglied:
'Het is niet makkelijk over huwelijksgeluk te schrijven, maar Hudigers Hooglied slaagt daar moeiteloos in.' Bart Vervaeck in Tijd Cultuur
Hudigers bijbels ingeleide Hooglied is één lange geestrijke parodie op een liefdesverhaal met de werkelijke kracht van een geslaagde parodie: onder de oppervlakte verbergt zich nog net zichtbaar het origineel.' FRans Rover in Vrij Nederland
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Jongstra - Tak Van Salzburg A. Jongstra - Tak Van Salzburg