Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stam, Dagmar - Bas, waar ga je heen?

Schrijver:
Titel: Bas, waar ga je heen?
Uitgever: Groen Educatief, Uitgeverij
Bijzonderheden: 38pp
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 16,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dagmar Stam: Bas, waar ga je heen?

Bas, waar ga je heen? is het derde deel van de prentenboeken binnen het Basproject. Na de prentenboeken Ik ben Bas en Bas, ga je mee? is er nu een deel voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. In Bas, waar ga je heen? onderneemt Bas samen met zijn ouders, zus Marieke en broertje Jeroen allerlei avonturen. De vrolijke Bas gaat naar de dierenwinkel, een pannenkoekenrestaurant, de kinderboerderij, de bibliotheek en hij gaat ook kamperen.
Vanuit dit zinsverband krijgt het kind de gelegenheid om de wereld op speelse wijze te verkennen. De zestien platen zijn gegroepeerd rond de vier jaargetijden, sluiten aan wij de sociaal-economische vorming, en bieden talloze aanknopingspunten voor een gezellig gesprek.

Bij dit prentenboek hoort een praktische handleiding voor leerkrachten, ouders en verzorgers. De handleiding bevat bij elke plaat een verhaal om voor te lezen, vragen om de plaat en het verhaal duidelijk te maken, opzegversjes en taalspelletjes. Hierdoor krijgt het prentenboek een speels, educatief karakter.

Dit prentenboek is ontwikkeld door de werkgroep 'Onderwijsvoorrang' te Staphorst, waarin enkele leerkrachten uit het basisonderwijs, een logopediste, zijn schoolbegeleider en de heer B. Hoeve, directeur van een basisschool, zitting hadden. De schitterende tekeningen zijn verzorgd door Dagmar Stam. Zij illustreerde vele kinderboeken en is medewerkster aan diverse educatieve tijdschriften.
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stam, Dagmar - Bas, waar ga je heen?