Sandra Hempel - Atlas van ziekten en epidemieën

Schrijver:
Titel: Atlas van ziekten en epidemieën
ISBN: 9789463593656
Taal: Nederlands
Uitgever: Libero
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat / Hardcover / 1ste druk / 2020 / 224 pagina's / Nederlands / 9789463593656
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek biedt een overzicht van de verspreiding van epidemieën in de loop van de geschiedenis – van de pest die in de veertiende eeuw verwoestend huishield in Europa en de dodelijke cholera-uitbraken in de negentiende eeuw tot aan de aidsepidemie van de jaren tachtig, het ebolavirus dat vanuit Afrika om zich heen greep en de rampzalige verspreiding van zika in Brazilië.

Met behulp van geschiedkundige illustraties en een combinatie van historische kaarten en nieuwe kaarten met actuele gegevens geeft de Atlas van ziekten en epidemieën inzicht in het verloop van de meest virulente en dodelijke pandemieën uit de geschiedenis. Ontdek hoe ziekten de loop der tijd hebben beïnvloed, hebben geleid tot nieuwe medische ontdekkingen en lees hoe kaarten en plattegronden een doorslaggevende rol hebben gespeeld bij het voorkomen en genezen van ziekten.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sandra Hempel - Atlas van ziekten en epidemieën