Philippe Carette, Philippe Carette - Wiskunde voor bedrijfskund

Schrijver:
Titel: Wiskunde voor bedrijfskundigen 1
ISBN: 9789089318671
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Om tot optimale beslissingen en oplossingen voor het bedrijf te komen, maken bedrijfsanalisten gebruik van kwantitatieve modellen. Hoe moet de productie zich aanpassen aan een veranderende vraag? Bij welke productieomvang bereikt men maximale winst of minimale kosten? Dient men de prijs te verhogen of juist te verlagen voor meer omzet? Om een gefundeerd antwoord te geven op dit soort vraagstukken isen goede kennis van wiskunde vereist.
Met de tweedelige boekenreeks Wiskunde voor bedrijfskundigen krijg je een basisvorming in de wiskundige begrippen, technieken en vaardigheden die belangrijk zijn in een academische opleiding handelswetenschappen. Het praktisch nut staat hierbij centraal, maar er is ook aandacht voor de logische samenhang van de concepten en methodes. We vertrekken van een minimale algebraïsche voorkennis om de onderwerpen stap per stap uit te werken. Bovendien toont elk hoofdstuk een of meer toepassingen binnen de andere disciplines van de opleiding.
In boek 1 komen de bouwstenen van de analyse van functies van één variabele aan bod: limieten, afgeleiden en onbepaalde integralen. Boek 2 sluit aan op het eerste met onderwerpen als bepaalde en oneigenlijke integralen, differentiaalvergelijkingen en de fundamenten van de analyse van functies van meerdere variabelen. Daarnaast behandelt het basisbegrippen uit de matrixrekening, eigenwaarden en eigenvectoren. De kennis van al deze concepten enhet kunnen toepassen van deze technieken zijn troeven om zelfs de meest complexe bedrijfseconomische situaties te analyseren en beter te begrijpen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philippe Carette, Philippe Carette - Wiskunde voor bedrijfskundigen 1