Arto Paasilinna - Zelfmoordclub

Schrijver:
Titel: Zelfmoordclub
ISBN: 9789028420458
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Zelfmoordclub' is een roman geschreven door de Finse auteur Arto Paasilinna. Het verhaal draait om een groep mensen die elkaar ontmoeten in een afgelegen herberg in het noorden van Finland. Deze mensen hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben besloten om zelfmoord te plegen.

De hoofdpersoon van het verhaal is een man genaamd Olli, die na een reeks tegenslagen in zijn leven besluit om een einde aan zijn leven te maken. Hij komt terecht in de herberg waar hij andere mensen ontmoet die ook op het punt staan om zelfmoord te plegen. Ondanks hun gedeelde wens om te sterven, ontstaat er een onverwachte vriendschap tussen de groepsleden.

In plaats van hun plannen uit te voeren, besluiten ze om samen een 'zelfmoordclub' op te richten. Ze bedenken verschillende absurde en komische manieren om hun dood in scène te zetten, zoals het organiseren van een vliegtuigongeluk of het opzetten van een nepexecutie. Deze bizarre plannen zorgen voor humoristische situaties en zorgen ervoor dat de groepsleden hun leven op een andere manier gaan bekijken.

Gedurende het verhaal ontdekken de personages dat ze niet alleen staan in hun gevoelens van wanhoop en eenzaamheid. Ze vinden steun en begrip bij elkaar, en leren om opnieuw te genieten van het leven. Door hun gezamenlijke avonturen en de vriendschap die ze ontwikkelen, beginnen ze langzaam maar zeker hun zelfmoordplannen te heroverwegen.

'Zelfmoordclub' is een satirische roman die op een luchtige en humoristische manier serieuze thema's als eenzaamheid, wanhoop en de waarde van het leven behandelt. Arto Paasilinna staat bekend om zijn zwarte humor en zijn vermogen om moeilijke onderwerpen op een luchtige manier aan te pakken. Het boek is een mix van komedie en maatschappijkritiek, waarbij de personages op zoek gaan naar een nieuwe betekenis in hun leven.

Met zijn scherpe observaties en levendige personages weet Paasilinna de lezer te boeien en te vermaken. Het boek laat zien dat zelfs in de donkerste tijden vriendschap en hoop kunnen bloeien. 'Zelfmoordclub' is een roman die je aan het denken zet, maar tegelijkertijd ook een glimlach op je gezicht tovert.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arto Paasilinna - Zelfmoordclub