Vereniging van Geestelijk Verzorgers In Zorginstellingen - Zinn

Schrijver:
Titel: Zinnig Verband
ISBN: 9789056253554
Uitgever: Valkhof Pers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Zinnig verband’ verschijnt ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ). In Zinnig verband beschrijven geestelijk verzorgers de dagelijkse praktijk van hun werk. Zo wordt de lezer een blik gegund in een tamelijk onbekend maar inspirerend werkveld.

De bijdragen komen van geestelijk verzorgers werkzaam in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, instellingen voor psychiatrie en voor verstandelijk gehandicapten, de jeugdzorg en de revalidatiezorg. De auteurs schrijven vanuit alle levensbeschouwelijke achtergronden die in de VGVZ vertegenwoordigd zijn: katholiek, protestants, joods, islamitisch, humanistisch en hindoe. De foto’s werden gemaakt door Hans Dornseiffen.

De artikelen worden afgewisseld door columns. Sommige schetsen concrete ontmoetingen met patiënten of cliënten, andere zijn geschreven door mensen die meer op afstand betrokken zijn bij het werk van geestelijk verzorgers in de zorg, vanuit bijvoorbeeld universiteit, cliëntenorganisaties, levensbeschouwelijke organisaties, of de Tweede Kamer.

De redactie van Zinnig verbandl is gevoerd door Marieke Ridder, Joost Verhoef, Martin Walton en Anneke de Vries (hoofdredacteur).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vereniging van Geestelijk Verzorgers In Zorginstellingen - Zinnig Verband