Rosamunde Pilcher - Spiegelbeeld

Schrijver:
Titel: Spiegelbeeld
ISBN: 9789041003904
Uitgever: van Reemst
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Spiegelbeeld

Flora en Rose zijn tweelingzussen die echter niets van elkaars bestaan afweten.
Rose is opgevoed door haar frivole moeder in een wereld van rijkdom en luxe, en leeft van het ene pleziertje naar het andere. Flora kan terugkijken op een harmonieuze jeugd bij haar evenwichtige vader, temidden van de rust en schoonheid van Cornwall. Als ze elkaar bij toeval in Londen ontmoeten, is de schok van herkenning groot: ze lijken als twee druppels water op elkaar. Voor Flora is deze ontmoeting een emotionele, verwarrende ervaring. Voor Rose betekent het niet m r dan een onverwachte mogelijkheid om onder een lastige verplichting uit te komen. Flora laat zich overhalen om in plaats van Rose naar Schotland te reizen; een beslissing die grote en onverwachte gevolgen heeft.

Met Spiegelbeeld bewijst Rosamunde Pilcher opnieuw haar unieke schrijftalent en haar grote inzicht in menselijke relaties. Thema's als erfelijkheid en opvoeding, waarden en normen, vriendschap en liefde, vervlecht zij op onnavolgbare wijze tot een warme, meeslepende roman,

Rosamunde Pilcher heeft een lange carriére als schrijfster van korte verhalen en romans. Haar roman De schelpenzoekens, werd vertaald in 25 talen en bracht haar internationaal erkenning als een van de meest geliefde schrijfsters van onze tijd. Haar andere romans zijn: September, De thuisreis en Wilde tijm.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rosamunde Pilcher - Spiegelbeeld