Erickson, Meredith - Alpine Cooking - Recipes and Stories from
Schrijver: | Erickson, Meredith |
---|---|
Titel: | Alpine Cooking - Recipes and Stories from Europe's Grand Mountaintops |
ISBN: | 9781607748748 |
Taal: | Engels |
Uitgever: | Ten Speed Press |
Bijzonderheden: | 2019 352pp Gebonden |
Prijs: | € 50,85 |
Verzendkosten: | Gratis (binnen Nederland) |
Meer info: |
Annotatie A lushly photographed cookbook and travelogue showcasing the regional cuisines of the Alps, including 80 recipes for the elegant, rustic dishes served in the chalets and mountain huts situated among the alpine peaks of Italy, Austria, Switzerland, and France.From the wintry peaks of Chamonix and the Flaptekst A lushly photographed cookbook and travelogue showcasing the regional cuisines of the Alps, including 80 recipes for the elegant, rustic dishes served in the chalets and mountain huts situated among the alpine peaks of Italy, Austria, Switzerland, and France.A passionate exploration of all things Alpine . . . this one is a must-have for every ski bum foodie.-VogueFrom the wintry peaks of Chamonix and the picturesque trails of Gstaad to the remote villages of the Gastein Valley, the alpine regions of Europe are all-season wonderlands that offer outdoor adventure alongside hearty cuisine and intriguing characters. In Alpine Cooking, food writer Meredith Erickson travels through the region--by car, on foot, and via funicular--collecting the recipes and stories of the legendary stubes, chalets, and refugios. On the menu is an eclectic mix of mountain dishes: radicchio and speck dumplings, fondue brioche, the best schnitzel recipe, Bombardinos, warming soups, wine cave fonduta, a Chartreuse soufflé, and a host of decadent strudels and confections (Salzburger Nockerl, anyone?) served with a bottle of Riesling plucked from the snow bank beside your dining table. Organized by country and including logistical tips, detailed maps, the alpine address book, and narrative interludes discussing alpine art and wine, the Tour de France, high-altitude railways, grand European hotels, and other essential topics, this gorgeous and spectacularly photographed cookbook is a romantic ode to life in the mountains for food lovers, travelers, skiers, hikers, and anyone who feels the pull of the peaks.Praise for Alpine CookingThis generous cookbook and travelogue will have readers booking trips to the Alps of Italy, France, Austria, and Switzerland. . . . Erickson beautifully captures Alpine food and culture in this standout volume.-Publishers Weekly (starred review) |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.
Let op: dit nieuwe boek is anderstalig en heeft een levertijd van ongeveer 5 werkdagen binnen Nederland
Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.
Straat:
Nummer:
- Dit boek is nieuw
- U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
- Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
- Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
- Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
- U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
- Boekstra kan betaling vooraf vragen
- Bekijk hier de algemene voorwaarden van Boekstra.
Onthoud mijn gegevens
Registreer u vrijblijvend als koper!
Besteld, hoe nu verder?
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.