Joost Zwagerman, N.v.t. - Gimmick!

Schrijver:
Titel: Gimmick!
ISBN: 9789029567350
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gimmick! is een roman geschreven door Joost Zwagerman en werd voor het eerst gepubliceerd in 1989. Het boek speelt zich af in de jaren 80 en volgt de levens van een groep jonge kunstenaars en schrijvers in Amsterdam.

Het verhaal draait om de hoofdpersoon Walter van Raamsdonk, een jonge kunstenaar die worstelt met zijn identiteit en zijn plaats in de kunstwereld. Hij is op zoek naar erkenning en succes, maar wordt tegengehouden door zijn eigen onzekerheden en de druk van de maatschappij.

Walter raakt bevriend met de charismatische kunstenaar Stokvis, die bekend staat om zijn provocerende en controversiële kunstwerken. Stokvis wordt al snel een mentorfiguur voor Walter en introduceert hem in de wereld van drugs, seks en de underground kunstscene.

Terwijl Walter zich steeds verder verliest in deze wereld, ontmoet hij ook de mooie en mysterieuze Christina, een jonge vrouw die net als hij op zoek is naar haar eigen identiteit. Samen verkennen ze de grenzen van kunst en liefde, maar worden ook geconfronteerd met de donkere kanten van hun levensstijl.

Gimmick! is een roman die de lezer meeneemt in de wereld van de jonge kunstenaars in Amsterdam in de jaren 80. Het boek geeft een levendig en gedetailleerd beeld van de kunstscene van die tijd, met zijn extravagante feesten, excentrieke persoonlijkheden en de drang naar erkenning.

Joost Zwagerman weet met zijn levendige schrijfstijl de sfeer van de jaren 80 perfect neer te zetten. Hij beschrijft de personages op een realistische en genuanceerde manier, waardoor ze tot leven komen op de pagina's. De lezer wordt meegesleept in de ups en downs van Walter en zijn zoektocht naar succes en geluk.

Gimmick! is niet alleen een roman over kunst en de kunstwereld, maar ook over identiteit, vriendschap en de zoektocht naar betekenis in het leven. Het boek laat zien hoe jonge kunstenaars worstelen met hun eigen talenten en ambities, en hoe ze proberen te navigeren in een wereld die hen zowel inspireert als corrumpeert.

Met Gimmick! heeft Joost Zwagerman een indrukwekkend en meeslepend boek geschreven dat nog steeds relevant is. Het is een roman die de lezer laat nadenken over de prijs van succes en de waarde van kunst, en die tegelijkertijd een levendig portret biedt van een bijzondere tijd en plaats.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joost Zwagerman, N.v.t. - Gimmick!