Abel J. Herzberg - Brief Aan Mijn Kleindochter

Schrijver:
Titel: Brief Aan Mijn Kleindochter
ISBN: 9789021464954
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als huwelijkscadeau voor zijn kleindochter schreef Abel J. Herzberg in 1984 - hij was toen eenennegentig - een lange brief, waarin hij vertelt over zijn eigen huwelijk met Thea Loeb, over de verschillende achtergronden van hun families, over hun bittere ervaringen in de oorlog, maar vooral, en steeds weer opnieuw, over de warmte en de levenskracht die ontstond uit het samengaan van hun karakters, hun persoonlijkheden en culturen.

'Wij waren in de hel, maar wij waren er niet alleen, wij waren tezamen. En als wij niet al een zekere eenheid hadden gevormd, wij hadden haar daar gevonden. Hechter en inniger. In de ware zin onverbrekelijk. Dat heeft de gezamenlijke honger bewerkt die wij hebben geleden, en de gezamenlijke ellende die wij ondervonden hebben. Wij hadden geen huis meer, geen eigen plaats in de wereld, geen gezamenlijk bed [...] Maar wij hadden elkaar. Elke dag, enkele uren per dag. Zij hebben het wonder volbracht. Wij spraken elkaar. Wij zorgden voor elkaar. En als onze woorden maar weinige waren, en onze zorgen maar armelijk konden zijn, zij betroffen meer dan ooit het leven in zijn naakte gedaante. Zonder elkaar hadden wij het niet gered.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abel J. Herzberg - Brief Aan Mijn Kleindochter