Margreet van Hoorn, Onbekend - Late lentewind trilogie

Schrijver:
Titel: Late lentewind trilogie
ISBN: 9789025713393
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Late lentewind' wordt verhaald hoe Ruuth, die alle hoop op een huwelijk heeft laten varen en Tomas, door het leven hard en cynisch geworden, elkaar ontmoeten. Na een lange strijd weet Ruuth Tomas over te halen tot een huwelijk, doch dit waagstuk wordt geen succes. Ze hebben beiden nog niet geleerd, dat je in een huwelijk vooral moet 'geven'. Maar dan wordt hun onverwacht de zorg toevertrouwd van een jongen wiens ouders bij een ongeval zijn omgekomen. En bij het samen zorgen voor deze jongen groeien ze uiteindelijk toch naar elkaar toe.

'Alle warmte van de wereld' belicht de problemen, die Ruuth en Tomas hebben bij de opvoeding van hun pleegzoon Tom. Toen hij bij hen in huis kwam, was hij een eenzame, gesloten jongen van vijftien, die het moeilijk had met zichzelf en zijn omgeving. Ruuth en Tomas worden ouder en kunnen hem lang niet altijd begrijpen. Wel wordt hun huwelijk beter. Dan gaat Tom met een vriendinnetje een week naar Parijs. Ruuth en Tomas zijn blij wanneer hij terug is, maar er volgt ook straf. Ruuth raakt enige tijd later ernstig gewond bij een auto-ongeluk en dat brengt in de eerst zo stugge Tom een ommekeer teweeg.

In 'Alles rijpt op eigen tijd' is Tom inmiddels getrouwd en heeft zelf kinderen. Hij was geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland, maar zijn vrouw heeft heimwee en ze keren weer terug.
Ruuth en Tomas voelen zich zeer sterk bij de levens van deze jonge mensen betrokken, maar ze moeten toch afstand bewaren. Niettemin blijkt weer hoe groot de waarde van het goed samengaan is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Margreet van Hoorn, Onbekend - Late lentewind trilogie