Reilly, Matthew - Het geheim van Cheops

Schrijver:
Titel: Het geheim van Cheops
ISBN: 9789022991404
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: paperback, 335 pagina's, in gelezen staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ooit stond op de top van de piramide van Cheops een mysterieuze gouden driehoek die duizend jaar wereldheerschappij kon geven aan degene die een geheim ritueel uitvoerde. Maar lang geleden is die gouden driehoek in zeven stukken gebroken, die werden verborgen in de zeven wereldwonderen. Al die tijd was het geheim van Cheops goed verborgen, maar daar is nu verandering in gekomen. De eerste aanwijzingen zijn boven water gekomen en hebben een proces in gang gezet dat niet meer te stoppen is.

In een race tegen de klok proberen de Verenigde Staten de zeven wereldwonderen te vinden. Een team van experts probeert de geheime codes te ontrafelen die de locaties prijsgeven waar ooit de hangende tuinen van Babylon, de Kolossus van Rhodos en de andere wereldwonderen zich bevonden. Maar ook een samenwerkingsverband van de belangrijkste Europese landen en het Vaticaan heeft het op het geheim van Cheops voorzien.

In een poging deze twee imperia te stoppen, gaan een kleine groep landen de strijd met hen aan. Een expeditie onder leiding van Jack West jr. vecht een ongelijke strijd met de twee grootmachten uit. De strijd om de heerschappij over de wereld is losgebarsten.
Verder lezen

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reilly, Matthew - Het geheim van Cheops

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.