Dieter Losskarn - Namibië

Schrijver:
Titel: Namibië
ISBN: 9789018041113
Uitgever: ANWB Media
Bijzonderheden: Goed - Lichte gebruikssporen.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De ANWB Wereldreisgids Namibië is compleet vernieuwd. Namibië is het land van de vele nationale parken zoals het Kaudom Game Park en het Namib-Naukluft Park. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het TransNamib Railway Musuem in universiteitsstad Windhoek en de neogotische Felsenkirche in het Duits aandoende Lüderitz. De uitgebreide Namibië reisgids van bijna 400 pagina's staat boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Namibië.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.