Patel, R. - Buy This! / alles wat je niet wilt weten over eten

Schrijver:
Titel: Buy This! / alles wat je niet wilt weten over eten
ISBN: 9789079051014
Taal: Nederlands
Uitgever: De Wereld
Bijzonderheden: 2007, hardcover, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de ene kant van de planeet leven een miljard mensen met overgewicht. Aan de andere kant zijn er 800 miljoen met honger. Dit boek laat zien hoe dat komt. Achter onze dagelijkse boodschappen bij de supermarkt staat een mondiaal voedselsysteem met een vernietigende invloed op het leven van honderden miljoenen mensen. Patel toont ons het ontstaan hiervan, vanaf de allereerste supermarkten, tot en met de werking van de gigantische voedingsreuzen van nu. Hij laat ook de strijd zien van mensen die terugvechten.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patel, R. - Buy This! / alles wat je niet wilt weten over eten Patel, R. - Buy This! / alles wat je niet wilt weten over eten