Jet van Vuuren - Wintergast

Schrijver:
Titel: Wintergast
ISBN: 9789045215877
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Opnieuw een heerlijke thriller van Jet van Vuuren voor de liefhebbers van Suzanne Vermeer!
Na drie zeer succesvolle zomerthrillers nu voor het eerst een thriller die zich afspeelt in de winter.
Het is bijna kerstvakantie en Bea Versluis is moe. Moe van haar werk in het onderwijs en moe van haar man. Als een aangetrouwde neef haar vraagt of ze de kerstdagen bij hem en zijn familie komt doorbrengen, aarzelt Bea geen moment. Hoewel ze tot dan toe amper contact met hen heeft gehad, pakt ze haar koffers en vertrekt ze zonder echtgenoot.
Onderweg naar de herenboerderij van de neef strandt ze echter met haar auto in een dichte sneeuwstorm. Als de neef haar daarna oppikt zal ze zonder eigen vervoer de rest van de vakantie in het huis van de onbekende familie moeten doorbrengen. Een huis dat niet alleen ver van de bewoonde wereld ligt, maar ook geheimen herbergt.
Ingesneeuwd en geïsoleerd stuit Bea op een verschrikkelijk familiegeheim dat niet voor haar bestemd is. Dan merkt ze dat haar sprookjesachtige droom van een fijne kerst in een warme familiekring uit elkaar dreigt te spatten. Niet alleen wordt haar de welverdiende rust ontnomen, maar begint het langdurige slaapgebrek ook bezit van haar te nemen. Wat is nog werkelijkheid en wat is droom?

Recensie(s)

Bea Versluis (47) is erg moe als de kerstvakantie begint, door haar werk als basisschoollerares, maar vooral dood haar suikerzieke, nurkse man. Via haar interesse in genealogie is ze in contact gekomen met Sicco, een neef van haar man, die de herenboerderij van de familie in Groningen bewoont, en ze correspondeert nu met hem. Als Sicco hoort dat haar man haar tijdens een hypo heeft aangevallen, nodigt hij Bea uit met Kerstmis bij hen te logeren. Onderweg begeeft haar auto het in een zware sneeuwbui, waarna Sicco haar ophaalt. Op de boerderij maakt ze kennis met zijn aardige dochter Roos, zijn vreemde moeder, oude oma en tante Trijn die een huisje verderop bewoont. Bea merkt al snel dat de oude dames haar komst betreuren vanwege familiegeheimen. Vierde misdaadroman onder pseudoniem van de beeldend kunstenares die ook bibliothecaresse is. Het in korte hoofdstukken in vlot tempo vertelde verhaal heeft een goede plot, is spannend en zet lezers door steeds nieuwe wendingen geregeld op een ander been. Het verrassende slot is goed onderbouwd. Kleine druk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jet van Vuuren - Wintergast