L.G. Thijs - Acute geneeskunde

Schrijver:
Titel: Acute geneeskunde
ISBN: 9789035230828
Uitgever: Reed business
Bijzonderheden: Goed - Op potlood tekst schutblad na als nieuw.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een adequate opvang en behandeling van acuut zieke of gewonde patienten, dat is de grote uitdaging waarvoor elke praktiserende arts zich gesteld ziet. Tijd voor raadpleging van literatuur of overleg met collega's is er niet. Daarom doet dit werk een groot beroep op de parate basiskennis en het handelend vermogen van de arts. 'Acute geneeskunde' geeft een overzicht van directe spoedeisende problemen die zich in de praktijk voordoen. De aard en de ernst van deze problemen is zeer gevarieerd. Er is een keuze gemaakt voor klinische beelden die levensbedreigend of 'orgaanbedreigend' zijn. Het accent ligt op de herkenning van ernstige situaties en de eerste maatregelen die genomen moeten worden, beginnend op de plaats van het ongeval of bij de eerste tekenen van een meer of minder ernstige ziekte.


Acute geneeskunde is in de eerste plaats een leerboek, gericht op het kennisniveau van de basisarts, maar het is ook een naslagwerk voor specialisten in opleiding, huisartsen en anderen die in aanraking komen met acute medische situaties. De indeling van het boek is gebaseerd op de belangrijkste symptomen waarmee de patient zich presenteert en de meest voorkomende situaties waarin de patient wordt aangetroffen. Deze zevende druk is door de auteurs geactualiseerd en up-to-date gebracht. De auteurs zijn afkomstig uit een breed veld van medische specialismen en kennen vanuit hun eigen discipline het probleemveld van de acute geneeskunde van zeer nabij.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.