Anneke Krakers - Hier Sta Ik Voor!

Schrijver:
Titel: Hier Sta Ik Voor!
ISBN: 9789082214604
Uitgever: Anneke Krakers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Hier Sta Ik Voor!' is speciaal voor sociale professionals die beter zichtbaar willen zijn en hun werk beter op de kaart willen zetten. Het is een liefdevol boek bomvol kennis, inspiratie en actie over marketing en profilering waar veel sociale professionals op dit moment zo’n behoefte aan hebben.
De schrijver, Anneke Krakers, is zelf maatschappelijk werker en elf jaar directeur geweest van een welzijnsorganisatie. Ze heeft aan den lijve ervaren hoe het is om niet gezien te worden, niet gewaardeerd te worden en steeds maar weer die vraag te krijgen 'En wat doen jullie nu eigenlijk?'.
Anneke heeft na een jarenlange worsteling ontdekt dat er een manier van marketing en profilering bestaat die vriendelijk en zacht is. Waarmee je jezelf kunt verkopen zonder ‚verkoperig’ te doen. In dit boek legt ze uit hoe je in 7 eenvoudige stappen werk kunt maken van jouw marketing en profilering. Daarbij kunnen de lezers concreet aan de slag met de stappen met behulp van de aanvullende online training.
Door zelf deze 7 stappen consequent toe te passen is Anneke inmiddels een succesvolle ondernemer die al vele duizenden sociale professionals heeft geholpen om het geld en de waardering te krijgen die ze verdienen.
Naast de uitleg van de 7 stappen, delen in dit boek dertig sociale professionals hun ervaringen, inzichten en gedachten in korte quotes. Wat het boek afmaakt zijn de verhalen van Anneke over haar eigen twijfels en geluksmomenten in haar persoonlijke groei van maatschappelijk werker naar sociaal ondernemer.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anneke Krakers - Hier Sta Ik Voor!