Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ds. P. van der Kraan - Kraan, Ds. P. van der-In trouw verbonden

Schrijver:
Titel: Kraan, Ds. P. van der-In trouw verbonden
ISBN: 9789061409267
Uitgever:
Bijzonderheden: In trouw verbonden, bouwstenen voor een Bijbels huwelijk van ds. P. van der Kraan is een boek voor gehuwden en voor hen die zich op het huwelijk voorbereiden. Vanuit zijn ervaring bij het geven van huwelijkscatechese weet ds. Van der Kraan concret...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In trouw verbonden, bouwstenen voor een Bijbels huwelijk van ds. P. van der Kraan is een boek voor gehuwden en voor hen die zich op het huwelijk voorbereiden.
Vanuit zijn ervaring bij het geven van huwelijkscatechese weet ds. Van der Kraan concrete en praktische aanwijzingen te geven voor het huwelijksleven. Wat zegt de Bijbel over het huwelijk? Hoe maak je seksualiteit en gezinsvorming bespreekbaar? Hoe kunnen conflicten beheerst worden? Hoe ga je als man en vrouw met elkaar om? Steeds wordt gebruik gemaakt van het huwelijksformulier. Het boek biedt een complete methode voor huwelijkscatechese, maar kan ook los daarvan gebruikt worden door stellen en echtparen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. P. van der Kraan - Kraan, Ds. P. van der-In trouw verbonden