Arie van Zanten - Zanten, Arie van-Dat hebbie zeker oit te sche

Schrijver:
Titel: Zanten, Arie van-Dat hebbie zeker oit te scheerwinkel
ISBN: 9789055341931
Uitgever:
Bijzonderheden: Dat hebbie zeker oit te scheerwinkel van Arie van Zanten is een bundel met verhalen in het streekdialect van de Hoeksche Waard.  Aster iemand een sterk verhaol vertelde, wat niemand aigelijk gloofde, zeeje ze dikkels gekstekende weg:"Dat hebbie z...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dat hebbie zeker oit te scheerwinkel van Arie van Zanten is een bundel met verhalen in het streekdialect van de Hoeksche Waard. 
Aster iemand een sterk verhaol vertelde, wat niemand aigelijk gloofde, zeeje ze dikkels gekstekende weg:"Dat hebbie zeker oit te scheerwinkel". Dat was niet foor niks, want ter wier wat ofgeklest saeterdassaeves bai de twee kappers van 't durrep. 
De verhalen gaan over allerhande onderwerpen en spelen zcih vooral af op de Korendijk, oftewel Goudswaard, het mooiste dorp van de Hoeksche Waard ;-).  
In het Reformatorisch Dagblad heeft een recensie van dit boek (http://www.digibron.nl/search/detail/012dc9ee5713f3c949c2e6fb/verhalen-oit-te-scheerwinkel) gestaan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arie van Zanten - Zanten, Arie van-Dat hebbie zeker oit te scheerwinkel