Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Rom

Schrijver:
Titel: Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: zie de foto's - harde kaft - verzenden 5,99
Prijs: € 4,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Weerzien in Wenen
Weerzien in Wenen brengt ons naar het Oostenrijk van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Nog liggen er de puinhopen, de glans en schittering zijn uit het leven verdwenen, de prachtige gebouwen en cultuurmonumenten zijn gehavend of vernield en de mensen zijn er arm en zorgelijk. Maar toch wordt alweer het kunstzinnige hart van de Oostenrijker wakkeer; hij musiceert weer en zijn muzikaliteit vindt evenals vroeger haar hoogtepunt in de Salsburger Festspiele. Deze sfeer en het soms liefdelijke, soms majestueuze Oostenrijkse landschap zijn de achtergrond waartegen het boeiende, levenswarme verhaal zich afspeelt van Jane, de welgestelde, enigszins verwarde Amerikaanse, die, verveemd van haar man, een hoge bezettingsautoriteit in Wenen, een weerzien zoekt met haar jeugdliefde Gerhard, toentertijd medisch student, thans... ja, thans? De oorlog en zijn gevolgen zijn aan deze man verre van onopgemerkt voorbij gegaan. Als zij hem eindelijk ontmoet, vindt zij een totaal ontredderd mens, wiens fijne, gevoelige dokterhanden verruwd en verminkt zijn door het werk in het puin... Deze ontmoeting en haar gevolgen, zo rijk aan dramatische momenten en conflicten, aan spannende, levensechte situaties en een gevoelvolle erotiek houden ons gevangen in deze echte Söderholm!
=====================================================
Ontvoering in Venetië
Dit verhaal van liefde, hartstocht en chantage speelt zich af in Venetië, een sprookjesstad vol oude paleizen en romantische kanalen, waarover de gondels geruisloos voortglijden. Een jonge vrouw staat eenzaam te wachten bij het station, dat niets heeft van de bekoring van de lagunenstad.

Dr. Berwaldt, haar werkgever, een Duitse geleerde, zou haar hier afhalen. Hij is de ontdekker van een sensationeel geneesmiddel, dat, naar hij hoopt, een zegen voor de mensheid zal betekenen. Voor onderhandelingen met een chemisch concern reist de integere geleerde naar Venetië. Daar raakt hij echter in de macht van een gewetenloze afperser en dr. Berwaldt verdwijnt achter de zwarte gevel van het Palazzo Barbarino.

En op het kille station wacht een jonge vrouw...
===================================================================
Samenvatting
Twee onvergetelijke verhalen in een hartverwarmende bundel! (1) EEN DUBBELE ROL Uit angst voor publiciteit vertelt de bekende tv-actrice Ariel Kirkwood aan niemand dat ze een proces voert om de voogdij over het zoontje van haar verongelukte broer te krijgen. Ook niet aan Booth DeWitt, in wiens nieuwste film ze de hoofdrol speelt. Wanneer de pers uiteindelijk toch een verhaal vol leugens publiceert, krijgt ze spijt van haar zwijgzaamheid, want de prille liefde die tussen haar en Booth opbloeit, ligt meteen onder vuur... (2) SPIEGELING VAN DE ZIEL Als succesvol schilder is Colin Sullivan niet gewend dat iemand hem iets weigert. Ook Cassidy St. John lukt het niet om nee te zeggen als hij haar vraagt om voor hem te poseren, maar ze is niet van plan om hem meer te geven dan haar beeltenis. Toch raakt ze met elke penseelstreek waarmee hij haar probeert te vangen, meer onder zijn betovering...
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol Söderholm, Margit .. & .. Konsalik .. en .. Utta Danella - Romantische Omnibus .. Met de volgende verhalen - Weerzien in Wenen en Ontvoering in Venetië - & - Liefde in de hoofdrol

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.