AndrÉ Steegmans, Ivo Pauwels - Lessen in romantisch tuinieren

Schrijver:
Titel: Lessen in romantisch tuinieren
ISBN: 9789020932058
Uitgever: Uitgeverij Terra - Lannoo
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 14,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Wie houdt niet van een schaamteloos romantische, zonovergoten en tegelijk schaduwrijke tuin vol onverwachte hoekjes en bloemenpracht? Aan de hand van een vrij jonge landschappelijke tuin die opgedeeld is in een aantal sterk van elkaar verschillende tuinkamers, schenken Dina Deferme en Ivo Pauwels u honderduit ideeën om zelf een romantische droomtuin aan te leggen.
De tuin van tuinarchitecte Dina Deferme en Tony Pirotte ligt in Stokrooie-Kuringen, niet ver van Hasselt, en is open gedurende de zomermaanden. De 4 ha grote tuin omvat naast een koeienweide en een slenterbos ook een verrukkelijke voortuin, een hemelsmooie binnentuin met blozende rozen, een Bourgondisch kruidentuintje, een malse schaduwtuin, een aantal terrassen, borders in alle kleuren van de regenboog, verhoogde bermen, een grote natuurlijke vijver... En dat alles ineengevlochten door een ingenieuze architectuur die de landschappelijke tuin van Dina Deferme ver boven het alledaagse doet uitstijgen.
In dit boek neemt Ivo Pauwels u mee door de tuin die weergaloos in beeld is gebracht door fotograaf André Steegmans. Alle ideeën zijn uit de tuin gegrepen. De planten zijn geen vergezochte zeldzaamheden, maar soorten en cultivars waarnaar u niet eens lang op zoek moet en die hun deugdelijkheid bewezen hebben.
In dit vlot geschreven en luchtige boek krijgt u de basis van het ontwerpen in landelijke stijl en volop praktische informatie over rozen, de aanleg van borders, het telen van smaakvolle kruiden, de kunst van het vijveren, over ornamenten en tuinboeketten en alle aspecten van de romantische tuin. Lessen in Romantisch Tuinieren kan de lezer ongetwijfeld erg veel plezier en ideeën voor een sfeervolle tuin opleveren.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

AndrÉ Steegmans, Ivo Pauwels - Lessen in romantisch tuinieren