Herman Limpens - Dora ondersteboven

Schrijver:
Titel: Dora ondersteboven
ISBN: 9789050114011
Uitgever: Knnv, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 19,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een leerzaam natuurboek over vleermuizen voor kinderen vanaf 8 jaar. Met leuke doe-opdrachten. Een waargebeurd verhaal over een vleermuis! Nou ja, het zou waargebeurd kunnen zijn. Dit boek neemt je mee op reis door het leven van een grootoorvleermuis. Je leest alles over zijn geboorte, het leren vliegen, het vangen van insecten, de winterslaap en veel meer.

Het boek staat vol verbazingwekkende weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat de grootoorvleermuis zijn oren opblaast via een ventieltje? En dat hij zijn eten vindt met behulp van echolocatie? Je ontdekt hoe een vleermuis jongen krijgt, hoe oud hij kan worden en waarom hij ondersteboven hangt.

Door de leuke doe-opdrachten kom je nog meer over vleermuizen te weten. 'Dora ondersteboven - een dag uit het leven van een vleermuis' maakt van jou een echte vleermuisexpert.

Prachtig geillustreerd en geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Ook ouders en leerkrachten zullen er enthousiast van worden. De boodschap is duidelijk: trek erop uit en probeer vleermuizen zelf te ontdekken!

Trefwoorden: kind en natuur, dieren, natuur, vleermuizen, vleermuis, zoogdieren, winterslaap, informatieve kinderboeken, informatief prentenboek, prentenboeken, dierenverhalen, dierenverhaal, natuuronderwijs, natuureducatie, basisonderwijs, spreekbeurt, werkstuk, natuurboek, natuurboeken, bovenbouw, groep 5, 6, 7 en 8
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herman Limpens - Dora ondersteboven