Suzanne Vermeer - Route du soleil

Schrijver:
Titel: Route du soleil
ISBN: 9789400502550
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven van intercedente Marit, een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen, bestaat geheel uit hard werken en het vervullen van zorgtaken, tot verdriet van haar beste vriendin Fiona. Zij is een onbezorgde single die vaak uitgaat en daarbij veel mannen ontmoet. Wanneer Marits ex het weer eens laat afweten als vader, kan Fiona het niet langer aanzien: ze boekt voor haarzelf en Marit een campingplaats aan het Lac de Serre-Ponçon, een idyllisch gelegen stuwmeer in Zuid-Frankrijk. Het is hoogzomer en de dames rijden vrolijk gestemd de zon tegemoet in Marits oude stationwagon. Onderweg nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen. Fiona vertrouwt het niet en wil hem het liefst midden in Frankrijk uit de auto zetten, maar Marit valt voor zijn charmes. En dat was precies zijn bedoeling
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.