M. Verrips - De taal van je kind

Schrijver:
Titel: De taal van je kind
ISBN: 9789021533858
Uitgever: Lifetime
Bijzonderheden: Goed - Licht vergeeld, verder als nieuw.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Leren praten is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Het is ook een buitengewoon geestig en ontroerend proces. ouders wachten het eerste woord dan ook meestal met spanning af. En verbazen zich vervolgens over het vanzelfsprekende gemak waarmee kinderen hun moedertaal oppikken. Pal onder onze neus voltrekt zich een wonder dat we i n het geheel n iet kunnen bevatten. Voor hun vijfde verjaardag kunnen alle kinderen praten. Ze bereiken een niveau dat volwassenen bij het leren van een tweede taal maar zelden halen. In De taal vanje kind licht taalwetenschapper Maaike Verrips een tipje van de sluier op. Waarom zeggen kinderen pop doet huilen in plaats van de pop huilt? Zeggen alle baby's hetzelfde? Hoe komt het dat mijn kind ineens minder goed gaat praten? Leren kinderen woorden die veel voorkomen eerder dan woorden die je weinig gebruikt? Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor ouders en opvoeders van jonge kinderen, die de taalverwerving willen volgen en begrijpen. Het is ook geschikt voor iedereen die op zijn werk of in zijn opleiding met jonge kinderen te maken heeft. Een boek voor iedereen die van taal of van kinderen houdt.

Dr. Maaike Verrips is taalkundige. Zij doet sinds 1989 onderzoek naar de taalontwikkeling van kinderen. In 1996 promoveerde zij daarop aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 1998 is zij als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Zij is mede-oprichter van Studio Taalwetenschap, en redacteur van het Interactief Woordenboek Kindernederlands en de vraagbaak Kindertaal bij Ouders Online.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.