Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Ne

Schrijver:
Titel: Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS".
Taal: Nederlands
Uitgever: F. Lukassen.
Bijzonderheden: 2001, 1e druk, 224 pagina's, softcover, formaat: 21,2 x 14,8 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 27,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Als dienst­plichtig soldaat diende Jo Lukassen bij een Infanterie - Bataljon in Nederlands-Indië in de jaren 1947-1950. Vele acties en patrouilles die hij meemaakte, beschrijft hij op ontroerende wijze. Bij veel lezers zal het herinneringen oproepen aan de jaren van hun jeugd die zij ver van huis moesten doorbrengen.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS". Lukassen. Jo. - Een mijlpaal in ons leven. Herinneringen van Nederlandse militairen in de tropen. "SCHAARS".