van Praag - Acupunctuur

Schrijver:
Titel: Acupunctuur
ISBN: 9789020247954
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Prof. H. van Praag

ACUPUNCTUUR

De acupunctuur verheugt zich steeds meer in de belangstelling van medici, therapeuten, psychologen en van allen die geïnteresseerd zijn in de uitwisseling van culturele verworvenheden tussen Oost en West.

Acupunctuur is de Chinese methode, waarbij door middel van naaldprikken lichamelijke kwalen genezen kunnen worden. Acupunctuur berust op het Chinese Yang-yin-principe. Yang is het mannelijke, actieve, het positieve; Yin het vrouwelijke, het passieve, het negatieve. Op de werking van deze heide krachten is de gehele kosmos gebouwd. Op het evenwicht van deze heide krachten berust ook onze gezondheid. In een ziek lichaam zijn bepaalde organen over-actief en andere onder-actief. Door middel van naaldprikken in de energiebanen, die door ons gehele lichaam lopen, kunnen organen geactiveerd of tot rust gebracht worden, en kan energie overgeheveld worden.

In dit boekje tracht drs. H. van Praag op de hem eigen glasheldere manier een wetenschappelijke verklaring te geven van de oude Chinese naaldentheorie, die stellig veel reacties zal uitlokken.

Het is bovendien het eerste geschrift in de Nederlandse taal over dit uiterst actuele onderwerp, waarvan geen medicus langer het bestaansrecht kan ontkennen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

van Praag - Acupunctuur