Lin Carter - Zwarte legioen van callisto

Schrijver:
Titel: Zwarte legioen van callisto
ISBN: 9789030801733
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 18,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Lin Carter, de beroemde Amerikaanse fantasie-auteur, is de ongekroonde opvolger van de jong gestorven koning der Amerikaanse science fiction literatuur Robert E. Howard, de geestelijke vader der Conan-verhalen. Lin Carter heeft in samenwerking met L. Sprague de Camp verschillende nagelaten Conan-verhalen met succes afgemaakt. Daarnaast heeft Lin Carter intussen een uitgebreide reeks boeken op zijn naam staan, waarmee hij één van de populairste schrijvers in Amerika is geworden.

Jandar, de vreemdeling, werd gekweld door zijn liefde voor de verblindend knappe prinses Darloona die behoorde tot de primitieve, woeste wereld van Thanator. Jandar ontwierp een ongelooflijk plan om de gelederen van het barbaarse en genadeloze Zwarte Legioen, dat niet alleen de stad Shondakor, maar ook de prinses in zijn wrede macht heeft. Het is een onmogelijk gedurfd plan, waaraan gevaren kleven die het menselijk verstand zich nauwelijks kan voorstellen… En als de poorten van de stad zich achter hem sluiten, beseft Jandar dat de dood nog de enige uitweg kan bieden...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lin Carter - Zwarte legioen van callisto