Robert Ludlum - Het Bourne dubbelspel

Schrijver:
Titel: Het Bourne dubbelspel
ISBN: 9789024560974
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Bourne dubbelspelDavid Webb leidt een rustig bestaan in een kleine stad in New England, waar hij lesgeeft aan de universiteit. Totdat zijn vrouw wordt ontvoerd. Om haar te redden moet hij weer de man worden die hij nooit meer wilde zijn: Jason Bourne. Turbulente ontwikkelingen brengen Jason van Washington via Hongkong naar China, waar hij de ergste nachtmerrie van zijn leven ontmoet: een andere Jason Bourne. Het Bourne dubbelspel is het meesterlijke vervolg op Het Bourne bedrog en succesvol verfilmd als The Bourne Supremacy met Matt Damon in de hoofdrol.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.