Jiao Guorui - Qigong-yangsheng werkboek

Schrijver:
Titel: Qigong-yangsheng werkboek
ISBN: 9789069633404
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Qigong-Yangsheng (Chi Kung Yan Sjeng) is een Chinees oefensysteem dat zich richt op het ervaren en versterken van de inwendige energiestromen. De oefeningen bestaan uit eenvoudige houdingen en bewegingen, die gecombineerd worden met ademhalings- en voorstellingsoefeningen. Deze oefeningen activeren de energiecentra, waardoor energiestromen worden geopend, blokkades worden opgeheven, energie gaat vloeien en spanningen in het lichaam kunnen oplossen.
Qigong Yangsheng bevordert daardoor een fysieke en geestelijke ontspanning, vergroot het lichaams- en gevoelsbewustzijn, en geeft vitaliteit en innerlijke kracht.
Jiao Guorui (geb. 1923 in Fengrun, China) is arts en professor in de traditionele Chinese geneeskunst. Hij is tevens Qigong-meester en directeur van het Qigong Yangsheng Instituut in Beijing. Hij werd door verschillende Qigong-meesters onderwezen en ontwikkelde zelf meer dan 10 oefensystemen met als doel de algehele gezondheid te versterken. Zijn methoden worden in vakkringen algemeen erkend en ook als zodanig gebruikt en aanbevolen. Hij schreef verscheidene boeken en vele artikelen. Zijn onderricht geniet een steeds groter wordende belangstelling buiten China, o.a. in Korea, Japan en Duitsland. Inmiddels heeft de auteur ook in Nederland introductiecursussen gegeven en is er de mogelijkheid om in Nederland en Duitsland onder begeleiding van docenten Qigong- Yangsheng te beoefenen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jiao Guorui - Qigong-yangsheng werkboek