Remke van Staveren - Patientgericht communiceren in de ggz

Schrijver:
Titel: Patientgericht communiceren in de ggz
ISBN: 9789058982285
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 30,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een praktische gids voor alle ggz-hulpverleners die patiëntgericht willen communiceren met hun cliënten of patiënten. Met patiëntgericht communiceren bereik je een prettige samenwerkingsrelatie, waarin je de cliënt de best mogelijke zorg kunt bieden. Hij voelt zich beter begrepen, gesteund en erkend. Hij krijgt meer greep op zijn situatie en vergroot zijn zelfredzaamheid. Dat levert belangrijke gezondheidseffecten op.

Patiëntgericht communiceren houdt in dat je actief luistert. Dat je elkaar informeert en, als het even kan, het behandelplan samen maakt. Dat je op een natuurlijke manier gids, coach, expert of adviseur bent, afhankelijk van het moment en de omstandigheden. Met patiëntgericht communiceren kun je omgaan met moeilijke situaties als weerstand, heftige emoties en lastige interactiepatronen. Maar ook op een respectvolle manier drang en dwang toepassen, als dat nodig is. In dit boek komen ook niet alledaagse situaties aan bod: het transculturele gesprek, het gesprek met iemand met een verstandelijke beperking, simulatie, dissimulatie, kritiek krijgen en feedback geven. Tot slot is er aandacht voor eigentijdse zorg op maat: Health 2.0 en eCommunicatie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Remke van Staveren - Patientgericht communiceren in de ggz