Renate Dorrestein - Zolang er leven is & Is er hoop

Schrijver:
Titel: Zolang er leven is & Is er hoop
ISBN: 9789049800208
Uitgever: Dwarsligger®
Bijzonderheden: Goed - dwarsligger
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee romans over één en dezelfde baby voor het eerst samengebracht. In Zolang er leven is houden drie vriendinnen iedere zomer, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Maar dit jaar is alles anders. De idyllische week neemt een onverwachte wending die het leven van alle betrokkenen op zijn kop zet.In is er hoop maken we kennis met Igor. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats.'s Middags komt hij thuis bij zijn oma Nettie en 's avonds kijken ze op de bank televisie totdat ze naar bed gaan. Igors overzichtelijke leven verandert als hij het dakloze meisje Lisa ontmoet, en ze samen een baby vinden om wie niemand zich lijkt te bekommeren. Oma Nettie neemt het meisje en de baby liefdevol onder haar vleugels. Maar hoelang zal dit ongewone huishouden een gelukkig leven beschoren zijn?Over de dwarsligger®De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ? 12 bij 8 centimeter ? en lichte gewicht ? gemiddeld nog geen 145 gram ? is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.