Denis Mukwege - De kracht van vrouwen

Schrijver:
Titel: De kracht van vrouwen
ISBN: 9789403154817
Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bijzonderheden: Goed - leesvouw in rug
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In het door oorlog verscheurde Congo behandelt de onverschrokken voorvechter vanvrouwenrechten Denis Mukwege slachtoffers van verkrachting. Corruptie, wreedhedenen onverschilligheid houden de conflicten al decennialang in stand, en verkrachtingvan vrouwen wordt ingezet als oorlogstactiek. Niet alleen in Congo, maar overalter wereld worden vrouwen mishandeld. Mukwege zet zich ondanks meerdere aanslagenop zijn leven onverminderd in voor zijn missie: dit geweld tegen vrouwen eenhalt toeroepen.

In De kracht van vrouwen beschrijft Mukwege de worsteling en het lijden, maar ook dehoop en de veerkracht van vrouwen die met seksueel geweld geconfronteerd zijn. Hijbehandelde duizenden vrouwen op het randje van de dood, en werd keer op keerverrast door hun herstel, groei en onvermoeibare veerkracht.

De kracht van vrouwen is een inspirerende en zeer overtuigende boodschap in het#MeToo-debat en een noodzakelijke oproep tot actie in het gevecht tegen seksueelgeweld, waaraan vrouwen en mannen zij aan zij moeten meedoen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Denis Mukwege - De kracht van vrouwen