Martin Hoondert - Visioenen van het tweede Vaticaans Concilie

Schrijver:
Titel: Visioenen van het tweede Vaticaans Concilie
ISBN: 9789089720474
Uitgever: Abdij Van Berne, Uitgeverij
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In de loop van vijftig jaar is al veel over het Tweede Vaticaans Concilie geschreven. In dit boek staan de visioenen van hen die deelnamen centraal. Wat stond de initiator, Paus Johannes XXIII voor ogen met dit concilie? Hoe is dat door de bisschoppen verstaan en uitgewerkt? En wat zeggen bisschop Ernst, bisschop Bluijsen en een vicaris-generaal De Groot, die destijds aanwezig en actief waren, daar nu in hun interview over ? In het boek worden verder zeven visioenen van dit concilie besproken, zoals Diversiteit en eenheid, De rijkdom van broeder- en zusterschap en Het besef van de joodse oorsprong. Deze visioenen worden tegen het licht gehouden van de actuele situatie in de Westerse Kerk: kunnen die visioenen vandaag nog richtinggevend zijn? Een boeiend en indringend boek, met bijdragen vanuit allerlei gezichtspunten, dat ons weer op zoek wil laten gaan naar het 'aggiornamento' vand de kerk in 2012 !
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.